Παραχώρηση πρώην 4ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών από το Δήμο Φιλιατρών

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Φιλιατρών, με την υπ. αριθμ. 36/2010 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου, παραχώρησε για χρήση το πρώην 4ο Δημοτικό Σχολείο στο Σύλλογό μας, με κύριο σκοπό τη δημιουργία μουσείου σχολικής ζωής. Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο με άλλη απόφασή του, χρηματοδότησε το Σύλλογό μας με το ποσό των 1000 ευρώ.
Τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο αλλά και κάθε Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά, για το ότι ενστερνίστηκαν την πρωτοβουλία μας αλλά και για την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά μας που αυτές οι αποφάσεις σημαίνουν.
Σ΄ αυτό το σπουδαίο χώρο που θ΄ αποτελεί από δω και στο εξής τη στέγη του συλλόγου μας και που είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε για το σκοπό μας, προγραμματίζουμε το καλοκαίρι τη διοργάνωση έκθεσης με παλιές σχολικές μόνο φωτογραφίες.
Παρακαλούμε παρά πολύ τους συμπολίτες μας που διαθέτουν τέτοιες φωτογραφίες να μας τις δώσουν να τις ανατυπώσουμε για να τις βάλουμε στην έκθεση και να εμπλουτίσουμε το αρχείο που ήδη φτιάχνουμε.
Αγαπητοί φίλοι, έχουμε ήδη ξεκινήσει τον ευπρεπισμό του χώρου και υποσχόμαστε με τη δική σας συμπαράσταση να φτιάξουμε ένα μοναδικό πόλο έλξης για τα Φιλιατρά, με παρά πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο, που θα είναι ένα στολίδι για την πόλη μας. Ονειρευόμαστε αυτός ο χώρος να βοηθήσει τη νέα γενιά να κατανοήσει ένα μέρος από τον τρόπο ζωής των πατεράδων τους και των παππούδων τους, αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών για την απόκτηση θετικών στάσεων απέναντι στο σχολείο και το δημόσιο χώρο γενικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου